Розділи:

Мітки:

Міжнародна науково-методична конференція «Проблеми викладання міжнародного права»

31 січня 2013 року кафедра міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка провела Міжнародну науково-методичну конференцію «Проблеми викладання міжнародного права». За останній час це перша конференція, на якій обговорювалася така проблематика. Її проведення збігається у часі з роботою комісії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з питань удосконалення підготовки фахівців з вищою освітою за напрямом «Міжнародне право», головною метою діяльності якої є розробка і представлення галузевих стандартів нового покоління за цим напрямом.

Міжвузівський круглий стіл «Порівняльне правознавство: досвід і проблеми викладання»

18 січня 2013 року на базі Національного університету державної податкової служби України відбувся Міжвузівський круглий стіл «Порівняльне правознавство: досвід і проблеми викладання». Його організаторами виступили Національний університет державної податкової служби України, Центр порівняльного правознавства Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України та Українська асоціація порівняльного правознавства. Інформаційну підтримку заходу надали журнали: «Право України», «Правова держава», «Евразійський юридичний журнал», «Порівняльне правознавство» та «Порівняльно-правові дослідження».

Підписання Угоди про співробітництво між Конституційною Асамблеєю та Редакцією журналу «Право України»

3 грудня 2012 р. відбулося урочисте підписання Угоди про співробітництво між Конституційною Асамблеєю та Редакцією журналу «Право України». Угоду підписали Голова Конституційної Асамблеї Кравчук Леонід Макарович та Головний редактор юридичного журналу «Право України» Святоцький Олександр Дмитрович.

Презентація першого номера науково-практичного фахового журналу «Право США» – додатку до юридичного журналу «Право України»

26 жовтня 2012 року в Посольстві США в Україні відбулася презентація першого номера науково-практичного фахового журналу «Право США» – додатку до юридичного журналу «Право України».

Включення Редакції журналу «Право України» до Плану дій Ради Європи

Відповідно до рішення Комітету Міністрів Ради Європи від 1 жовтня 2012 року Редакція юридичного журналу «Право України» включена у якості партнера до Плану дій Ради Європи для України на 2011 – 2014 рр. 

← Ctrl
Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8
Ctrl →
Наступна