Розділи:

Мітки:

Підписання Угоди про співробітництво між Конституційною Асамблеєю та Редакцією журналу «Право України»

     3 грудня 2012 р. відбулося урочисте підписання Угоди про співробітництво між Конституційною Асамблеєю та Редакцією журналу «Право України». Угоду підписали Голова Конституційної Асамблеї Кравчук Леонід Макарович та Головний редактор юридичного журналу «Право України» Святоцький Олександр Дмитрович.

      Цей документ підписаний з метою видання журналу «Вісник Конституційної Асамблеї» – додатку до юридичного журналу «Право України», на сторінках якого будуть висвітлюватись  конституційний процес в Україні, діяльність Конституційної Асамблеї, конституційне законодавство України та зарубіжних країн, інститути конституційного права України, діяльність органів державної влади, політичних партій, громадських організацій, наукового та експертного середовища та осіб, які пов’язані з ініціативами та реалізацією ідей модернізації Конституції України.

     Конституційна Асамблея та Редакція журналу «Право України» мають намір забезпечити інформаційний супровід діяльності Конституційної Асамблеї та сприяти утвердженню і розвитку національної конституційної традиції, якісному вдосконаленню чинної Конституції України.

Фотозвіт