Розділи:

Мітки:

У Верховному Суді України відбувся ІІ судово-правовий форум

У Верховному Суді України 18.04.2014 р.відбувся ІІ судово-правовий форум.

З вітальним словом до учасників форуму звернулися Голова Верховного Суду України Ярослав Романюк та шеф-редактор газети «Юридическая практика» Рустам Колесник.

Учасників зібрання привітали і новообрані Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Борис Гулько та Голова Вищого господарського Суду України Богдан Львов.

Головний редактор юридичного журналу «Право України» Олександр Святоцький презентував третю книгу збірника «Европейський суд з прав людини. Судова практика». Він зазначив, що у виданні опубліковані переклади українською мовою рішень Європейського суду з прав людини, переважно в яких формулюються загальні принципи і стандарти статті 6 Європейської конвенції про захист прав і основоположних свобод людини, а також документи і матеріали, які висвітлюють актуальні питання діяльності ЄСПЛ, наукові дослідження вчених і практиків з питань права на справедливий суд, вітчизняні правові джерела з цієї проблематики, міжнародно-правові документи універсального і регіонального характеру.

 

ФОТОЗВІТ