Розділи:

Мітки:

Науково-практична конференція «Судова практика Верховного Суду України у цивільних, кримінальних, господарських та адміністративних справах»

25 жовтня 2013 року в залі засідань Пленуму Верховного Суду України відбулась науково-практична конференція «Судова практика Верховного Суду України у цивільних, кримінальних, господарських та адміністративних справах». 

Відбулося засідання загальних зборів Національної академії правових наук України, присвячене 20-ти річчю Академії

18 жовтня 2013 року відбулось засідання загальних зборів Національної академії правових наук України, присвячене 20-ти річчю Академії. Привітати науковців з двадцятою річницею з дня заснування приїхали голова Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Лілія Гриневич, голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко, народний депутат України Володимир Литвин, Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, представники правоохоронних та судових органів.

Зустріч Голови Верховного Суду України Я. Романюка з головним редактором юридичного журналу «Право України» О. Святоцьким

24 липня 2013 року відбулася зустріч Голови Верховного Суду України Ярослава Михайловича Романюка з Головним редактором юридичного журналу «Право України», доктором юридичних наук, професором, академіком НАПрН України Олександром Дмитровичем Святоцьким.

 

Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні

18 червня 2013 року відбувся захід з нагоди початку Проекту «Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні», який відкрив діяльність Ради Європи на підтримку зусиль України на шляху реформування судової системи відповідно до європейських стандартів. Реалізація Проекту стала можлива за фінансової підтримки уряду Швеції. Угоду про започаткування Проекту було підписано у грудні 2012 року в рамках Плану дій Ради Європи для України на 2011-2014 роки урядом  Швеції в особі Шведської Агенції міжнародного розвитку (SIDA).

Презентація колективної монографії «Юридична відповідальність: проблеми виключення та звільнення»

3 червня 2013 року в Київському регіональному центрі Національної академії правових наук України  відбулася презентація колективної монографії  «Юридична відповідальність: проблеми виключення та звільнення», підготовленої колективом авторів-учених різних галузей сучасного права України, зокрема: Ю.В.Бауліним, О.В.Скрипнюком, Н.М.Оніщенко, А.Є.Шевченком, В.Л.Федоренком, Р.А.Майдаником, М.І.Іншиним, В.І.Щербиною, О.Ф.Андрійко, Д.М.Лук’янцем, М.І.Хавронюком.

← Ctrl
Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8
Ctrl →
Наступна